A murit jurnalistul Florin Condurățeanu. A filmat pentru emisiunea sa până în ultima zi a vieții

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români, Florin Condurățeanu, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Gazetarul și-a dat ultima suflare după ce întreaga zi filmase pentru emisiunea sa.

Condurăţeanu a murit, luni, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani. Acesta ar fi decedat în brațele fiului său, Răzvan, vestea fiind confirmată de fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, în cadrul unei emisiuni TV, scrie fanatik.ro

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru jurnalist, el murind în urma unui șoc cardio-respirator în propria locuință. „L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de «patriarh» al jurnaliștilor”, a spus Ecaterina Andronescu, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Anunțul decesului jurnalistului a fost făcut în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unde foarte multe persoane publice au vorbit cu mare regret în suflet legat de pierderea suferită, printre care se numără și prezentatorul Mircea Badea.

Gazda show-ului „În gura presei” a mărturisit că a vorbit cu Florin Condurățeanu în urmă cu aproximativ  10 zile, când i-a cerut un sfat de ordin medical. Badea are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului jurnalist despre care spune că îl considera „nemuritor”, dar și un mare iubitor al limbii române.

Florin Condurăţeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât şi în televiziune, având peste 40 de ani de carieră jurnalistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.