A murit „părintele” Fornetti România

Reputatul om de afaceri timişorean, Zoltan Panczel, cel care a adus brandul Fornetti în România, a încetat din viaţă noaptea trecută în jurul orei 2.00, în urma unui infarct. Acesta -a stins în apartamentul pe care îl avea chiar în incinta fabricii Fornetti de la Timişoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

panczel_1024x1007_91476900

Zoltan Panczel avea 53 de ani şi suferise 4 operaţii pe inimă. În 2009, acesta devenise consul onorific al Ungariei la Timişoara.

Dintre functiile ocupate de-a lungul timpului se numără cele de consilier economic al preşedintelelui Consiliului Judeţean Timişoara din mandatul 2000-2004 şi preşedinte al Asociaţiei de Afaceri Ungare în România.

Pánczél Zoltán Tibor era născut la Satu Mare, vorbea trei limbi străine, era membru în Guvernul Ordinului Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta, Federaţia Prioratelor Autonome şi era pasionat de vânătoare, teatru şi de cursele off-road.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/a-murit-fondatorul-fornetti-romania_1100342.html#ixzz2JGjpRxeR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.