Primăria a publicat contractele aferente cedării lui „U” către Walter

suporteri U ClujPrimăria Cluj-Napoca a publicat pe site-ul oficial contractul din 2009 ce reprezintă vânzarea echipei Universitatea Cluj către Walter Florian, precum şi anexele aferente acestuia.

Omul de afaceri bucureştean a preluat pachetul majoritar de acţiuni al clubului pentru suma de 504.900 de lei, angajându-se la plata datoriilor cumulate de peste 5.000.000 de lei.

De asemenea, Primăria a făcut public şi contractul de cedare a mărcii U Cluj lui Walter, adică brandul şi palmaresul, despre care edilul municipiului dă asigurări că o va recupera în instanţă în cazul în care nu va găsi înţelegere de la fostul finanţator.

Potrivit contractului, Consiliul Local nu va putea recupera marca doar dacă demonstrează că societate condusă de Walter Florian nu a respectat obligaţiile contractuale.

Reprezentanţii Asociaţiei Şepcilor Roşii 1919 au solicitat, vineri, 25 ianuarie, printr-o cerere depusă la registratura Primăriei, contractele dintre municipalitate şi Walter Florian privind vânzarea clubului.

Contractul în format electronic poate fi verificat integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.