A treia ediţie a Campionatului Naţional de Ciclism în Tandem, dedicată persoanelor cu deficienţe de vedere!

De Ziua mondială a mobilității persoanelor cu deficiențe de vedere, Clubul Sportiv Tandem Arena și Clubul Sportiv Clujul Pedalează organizează sâmbătă, 13 octombrie, începând cu ora 10:00, la Cluj-Napoca, cea de-a treia ediție a Campionatul Național de Ciclism în Tandem.

Campionatul Național de Ciclism în Tandem va avea 30 de echipaje mixte – pilot văzător, pasager nevăzător sau slab văzător, care provin de la școlile pentru deficienții de vedere din toată țara, dar și echipaje provenite de la asociații din Cluj, printre care și de la asociația sportivă Tura de Noapte. Piloții bicicletelor tandem sunt persoane recrutate din școlile de nevăzători, dar și voluntari.

Pe lângă competiția adresată persoanelor cu deficiențe de vedere, organizatorii învită publicul larg să se înscrie la cursa dedicată amatorilor. Înscrieri se pot face pe site-ul clujulpedaleaza.ro. Se pun la dispoziție biciclete tandem pentru cursă și se oferă premii atrăgătoare.

Starul competiției de va da de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 35-37.

Campionatul Național de Ciclism în Tandem face parte din proiectul Tandem BikeFland, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.