Membrii PSD Cluj în frunte cu Daciana Ponta au chefuit la un hotel de patru stele, la câteva ore după înmormântarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Dacă în majoritatea oraşelor din ţară, de ziua Unirii Principatelor Române, s-a renunţat la hora tradiţională a Unirii în semn de solidaritate cu victimele accidentului aviatic din munţii Apuseni în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, membrii PSD Cluj nu au renunţat la cheful de vineri, 24 ianuarie, de la hotelul de patru stele Napoca din centrul oraşului, programat cu două luni înainte şi la care au luat parte circa 1200 de persoane, relatează Adevărul de Cluj.

De pe lista de invitaţi nu a lipsit elita PSD-ului clujean, Ioan Rus, fostul ministru de Interne, Vasile Dâncu, fost ministru al Comunicaţiilor, Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, primari şi parlamentari PSD. La eveniment a luat parte şi europarlamentarul Corina Creţu şi soţia premierului Victor Ponta, Daciana.

Petrecerea a început în jurul orei 16:00 şi s-a încheiat în jurul orei 21:00, nelipsind momentele artistice şi chiar un concurs-tombolă cu întrebări distractive, gen: „Cine este preşedintele PSD Cluj sau secretarul partidului”.

Conform sursei citate, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan a declarat: „A fost o întâlnire privată a membrilor PSD. Nu are legătură cu nimic. A fost stabilită de vreo 2 luni, n-are legătură cu ce se întâmplă. Nu văd care e problema”.

petrecere psd cluj hotel napoca 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.