Abonamentele de autobuz pentru studenți, disponibile doar pe carduri contactless de la 1 iulie

Începând de luni, 1 iulie 2019, studenții, masteranzii și doctoranzii vor putea să își emită abonamente pentru mijloacele de transport în comun cu reducere numai pe carduri de transport contactless. Nu se mai emit abonamente pe suport de hârtie.

Abonamentele gratuite încărcate pe cardul de transport se actualizează la începutul fiecărui an universitar.

Astfel, studenții care au ridicat cardul contactless sunt rugați să îl păstreze și să se prezinte, în luna octombrie 2019, la Centrele de vânzare carduri, pentru reîncărcare. Abonamentele cu reducere necesită încărcarea lunară, fiind opțiunea studenților daca doresc sau nu să achiziționeze abonamentul cu reducere la prețul de 35 lei.

Documentele necesare reîncărcării abonamentului sunt: carte de identitate, carnet de student vizat pe anul universitar în curs, card nebancar, copie certificat de deces-ptr abonamente studenti orfani sau proveniți din casele de copii de la USAMV, UMF, Arte și Design, Academia De Muzică.

Abonamente pe perioada vacanței universitare

In baza HCL 7/15.01.2019 si a conventiilor incheiate cu universitatile acreditate din centrul universitar Cluj-Napoca, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, anunta studentii, masteranzii si doctoranzii de la cursurile de zi, continuarea emiterii abonamentelor gratuite sau cu reducere si pe perioada vacantei universitare (mai putin pentru cei in anii terminali), astfel:

1. Studentii, masteranzii si doctoranzii Universitatii ,,Babes-Bolyai”, Academiei de Muzica ,,Gh. Dima” , Universitatii de Medicina si Farmacie ,,I. Hatieganu“ (pana la data de 06.07.2019), Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (pana la data de 19.07.2019), posesori ai unuia din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro26Student,, Omnipass, CityCard si Acard/AKartya, beneficiaza de:

  • abonament gratuit pe doua linii (tip G0012) (studentii si masteranzii cu varsta mai mare de 26 de ani cu frecventa – buget (zi-buget)
  • abonament cu reducere pe doua linii (tip:R0014) (studentii si masteranzii cu frecventa – taxa (zi-taxa) si cei cu frecventa buget care au varsta mai mica de 26 de ani ).

2. Studentii, masteranzii si doctoranzii Universitatii ,, Babes-Bolyai ” si Academiei de Muzica ,, Gh. Dima ” cu varsta mai mica 26 de ani cu frecventa – buget (zi-buget) neposesori de card nebancar – beneficiaza de abonament cu reducere pe doua linii (tip: R0013).

3. Studentii, masteranzii si doctoranzii Universitatatii Tehnice (din 01.07.2019), Universitatiide Arta si Design  (din 01.07.2019), Universitatii de Medicina si Farmacie ,, I. Hatieganu “ (din 07.07.2019) si Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (din 20.07.2019), indiferent de forma de scolarizare la care sunt inscrisi (zi buget sau zi taxa), daca detin unul din cardurile nebancare mentionate, pot beneficia pe perioada vacantei universitare in baza HCL 7/15.01.2019, de abonamente cu reducere pe doua linii (tip:R0014).

4. Studentii si masteranzii cu frecventa – taxa (zi-taxa), posesori ai unuia din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro26Student, Omnipass, CityCard si Acard/AKartya, inscrisi la universitatile particulare acreditate: Universitatea  Crestina Dimitrie Cantemir, Universitatea Sapientia, Universitatea Bogdan Voda si Institutul Teologic Protestant  beneficiaza si pe perioada vacantei universitare( mai putin anii terminali) de abonamente cu reducere pe doua linii (tip:R0014).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.