Actorașul Bogdan Rădulescu vrea să candideze în Consiliul Local Cluj-Napoca, deși are un limbaj suburban: „Un candidat independent votat de oamenii sătui de căcatul frumos vopsit din administrația locală”

Actorul clujean Bogdan „Bob” Rădulescu a lansat o întrebare pe pagina sa personală de Facebook prin care își arată interesul pentru a candida din postura de independent pentru un post de consilier în viitoarea componență a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Întrebare pentru cunoscători.

Se poate să candidezi la consiliul local al primariei ca independent?

Care e procedura, termene, birocrație, etape pentru depunerea candidaturii? Repet, independent! Votat de oameni, pentru oameni.

Nu să te sune ceva șefuț de partid să îți fută creierii că nu ai supt plua potrivită și nu ai mâncat căcatul care ți-a fost servit și te amenință că te dă afară din partid și rămâi în curu’ gol; sau să îți zică ceva meltean rupt în cur ajuns milionar cu influență să faci ciocu’ mic că el te-o băgat acolo, etc. Nu.

Vorbesc de un candidat independent votat de oamenii sătui de căcatul frumos vopsit din administrația locală.

Candidat care timp de 4 ani suflă goarna din primărie și sapă cu târnăcopul dacă trebuie, toată mizeria din instituție și o arată public.
Care cu care cu cine cu ce.

Cum se fură, cât se fură, cum se fut ei între ei, cum fac mânărelile, cum împart ciolanul, cum împart parandaratul, cine-s șefii de fapt, unde se duce și cum se scurge bugetul unui oraș de 5 stele sufocat de cumetrii și familii de impostori iresponsabili.

4 ani de „terorism civic” în favoarea celorlalți cetățeni normali ajunși la capătul răbdării care au nevoie de răspunsuri și de dreptate, mai ales pe banii lor!

Se poate? Vorbesc foarte serios, aștept aici sau în mesaj privat toate detaliile pe care le știți.
Mulțumesc frumos.

Oameni buni, ori ne implicăm pe bune în gospodărirea orașului și în politică, ori ne termină ăștia pe toți, pas cu pas!”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.