Actorul Alexandru Arşinel i-a luat apărarea lui Mihai Lucan după aproape 5 ani de la operaţie – Vezi reacţia virulentă a lui Emanuel Ungureanu

Actorul Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului urolog Mihai Lucan, care i-a făcut un transplant de rinichi. Potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu, organul trebuia să ajungă la o fetiță, Ana Maria Galben, care făcuse analizele și era compatibilitate de grupă.

Marți, 2 ianuarie, la aproape 5 ani de la operație, Arșinel a ținut să îi ia apărarea medicului Mihai Lucan, afirmând că nu crede că acuzațiile care i se aduc sunt adevărate.

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel, pentru Mediafax.

După acest mesaj de susținere, Emanuel Ungureanu, cel care a declanșat scandalul de corupție în cazul lui Mihai Lucan, l-a criticat dur pe actor.

„Arșinel are un tupeu absolut incredibil! După ce a primit în mod preferențial un rinichi cadou de la mafiotul de Lucan, la fel de lacomul de bani Alexandru Arșinel are obrăznicia fără margini să îi batjocorească pe bolnavii călcați în picioare și jecmăniți de acest Mengele al medicinii românești.

Într-o declarație publică de astăzi, Arșinel îi ia apărarea celui care l-a favorizat în detrimentul altor bolnavi mai săraci care nu aveau statut de VIP.

În opinia escrocului de Lucan actorul de comedie ar fi avut o importanță socială mai mare ca alți suferinzi.

Domnule Arșinel, vă transmit din nou, ce v-am spus și acum 4 ani, să vă fie rușine!”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Urmărire penală pentru tentativă de omor

Procurorii au început urmărirea penală in rem pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan că, în martie 2017, ar fi tăiat intenţionat artera renală a unui pacient, în timpul operaţiei, astfel încât să îl compromită pe medicul care coordona intervenţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.