Actorul Marius Manole, discurs de susţinere pentru independenţa justiţiei pe scena Teatrului Naţional Cluj!

Actorul Marius Manole a susţinut un discurs pentru Justiție pe scena Teatrului Naţional Cluj-Napoca, fiind aplaudat la scenă deschisă de toată sala.

„Suntem la Cluj, suntem într-un oraş în care ne-am fi dorit să ne întrebăm ‘Oare aşa se întâmplă în alte ţări?’. Asta ne-am fi dorit. Din păcate recunoaştem situaţia din ţara noastră. Suntem la Cluj, unde magistraţii dumneavoastră au avut o reacţie impecabilă.

Noi actorii am hotărât să fim de partea lor, să-i susţinem pe magistraţi. Mulţumim domnule Danileţ! Este o perioadă, credem noi, extrem de periculoasă pentru ţara noastră, o perioadă care… nici nouă nu ne place să ieşim şi să vorbim ca nişte nebuni în faţa dumneavoastră.

Mi-ar fi plăcut să plecăm acum acasă, să nu ne vedeţi pe noi aşa cum suntem. Suntem, din păcate, pe marginea unei aşa de mari prăpăstii, încât nu ştim: dacă pierdem acest moment, dacă ne mai putem întoarce vreodată sau nu la ceea ce trebuia să fie o Românie liberă şi democrată.

Aşa că noi cel puţin, actorii, vă îndemnăm şi pe dumneavostră, să luptăm pentru libertatea Justiţiei şi pentru ca guvernul acestei ţări să ne reprezinte, să nu avem un guvern de analfabeţi şi de oameni incompetenţi! Îmi cer scuze!”, a spus actorul Marius Manole.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.