Actriţă rănită de un stâlp de decor în timpul unui spectacol la Teatrul Maghiar de Stat

Anikó Pethő
huntheater.ro

Actriţa Aniko Petho a fost rănită după ce un stâlp de decor i-a căzut în cap, vineri seara, în timpul spectacolului „Cina festivă a lui Don Juan” de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca.

Teodora Neagu, martor la eveniment, a relatat pe blogul ei că „actrița a fost luată în brațe de pe scenă și apoi a venit ambulanța”.

„Toată lumea a fost șocată, iar actorii erau speriați. Lumea parcă nu voia să iasă din teatru, voiam să vedem ce se întâmplă și nu ne venea să credem că s-a întâmplat sub ochii noștri distrați și introduși în farmecul poveștii. Pentru câteva secunde am crezut că mi s-a părut și că de fapt nu a lovit-o așa de tare precum am văzut„, povesteşte aceasta pe blog.

Din fericire, actriţa a fost adusă conştientă la spital.

„Actriţa a fost adusă cu ambulanţa la spital, era conştientă, era stabilă hemodinamic. S-a pus un diagonistic de traumatism craniocerebral gradul 1 minor, o contuzie de coloană cervicală, hematom epicranian stâng. A fost trimisă la Clinica de Neurochirurgie, dar starea era bună, astfel că nu a necesitat spitalizare și nu a fost reținută„, a declarat Monica Costin, director medical.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.