Adio „U” Jolidon! Grupul Alexandrion a ales sa investeasca la echipa de handbal masculin a Stelei

Grupul Alexandrion si-a aratat, in repetate randuri, interesul de a deveni sponsorul principal al echipei de handbal feminin „U” Jolidon, insa dupa o serie de negocieri ratate, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania s-a reorientat spre un alt club. Grupul condus de omul de afaceri Nawaf Salameh (foto) a gasit rapid intelegere la o alta echipa, cea de handbal masculin a clubului Steaua, iar cele doua parti au batut palma, astfel ca, Alexandrion va deveni principalul investitor al echipei.

nawaf salamaeh

„Steaua este un nume în sportul românesc. În plus de asta, este la București, unde știm că orice investitor își dorește să activeze. A existat interes pentru echipa din Cluj, dar acolo, ca la echipa de fotbal, mereu a apărut câte ceva care a oprit negocierile, astfel că s-a ales Steaua”, a declarat un reprezentant al firmei Alexandrion.

De cealalta parte, presedintele CSU Cluj, Ovidiu Vasu, a declarat: „Nu pot să-mi dau eu cu părerea. Ar trebui întrebați cei din conducerea echipei de handbal feminin. Ce pot să vă spun este că un sponsor poate băga bani la două echipe diferite, la masculin și feminin”, citat de stiridesport.ro.

Alexandrion Grup a mai fost interesata in trecut sa devina actionar majoritar la clubul de fotbal al Universitatii Cluj, insa negocierile cu Florian Walter nu s-au concretizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.