Admitere grandioasă la UMF Cluj în mai multe locații din Cluj-Napoca, printre care Sala Polivalentă, Sala Sporturilor „Horia Damian” sau Grand Hotel Italia – EXCLUSIV

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” va organiza anul acesta admiterea pentru viitorii studenți în mai multe locații din Cluj-Napoca pentru a respecta normele și măsurile de distanțare socială.

UMF a fixat data admiterii în weekend-ul 25-26 iulie, iar examenul de admitere va avea loc în mai multe locații, printre care, clădirile universității, Sala de Sport a UMF, Sala Polivalentă, Sala Sporturilor „Horia Demian”, Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca (USAMV), Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Grand Hotel Napoca și Grand Hotel Italia.

Candidații trebuie să se prezinte în sala de examen cu o oră înainte în sălile mari și cu o jumătate de oră în sălile mai mici. Aceștia trebuie să aibă la ei doar un pix, cartea de identitate sau pașaportul, declarația pe proprie răspundere privind tirajul epidemiologic și codul de identificare al candidatului.

Până la ora redactării acestui articol s-au înscris la admitere la UMF Cluj 1743 de candidați, iar termenul final de depunere a dosarelor este luni, 20 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.