Admiterea la Scoala de Politie „Septimie Muresan”. Vezi cand au loc inscrierile

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a anunţat începerea înscrierilor pentru concursul de admitere din acest an.

agenti de politie

Şcoala de poliţie a scos la concurs 125 de locuri, dintre care trei sunt destinate tinerilor de etnie romă, iar două pentru reprezentanţi ai altor minorităţi naţionale. Cei care sunt interesaţi de o carieră în poliţie se pot înscrie pentru a candida pe unul dintre locurile diponibile în data de 6 şi 7 septembrie, între orele 08:00 şi 16:00.

Concursul de admitere din acest an se va desfăşura în perioada 8-11 septembrie si constă din două probe eliminatorii (contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice), ce vor avea loc în 8 şi 9 septembrie, şi o probă de verificare a cunoştinţelor de limba română, respectiv a celor de limbă străină, care va fi suţinută joi, 11 septembrie. Candidaţii vor putea alege, la proba de verificare a limbii străine, între engleză şi franceză.

Pentru a putea participa la concursul de admitere, tinerii trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, să nu depăşească vârsta de 27 de ani şi să aibă înălţimea de cel puţin 1,65 m în cazul bărbaţilor, respectiv de 1,60 m în cazul femeilor.

Contravizita medicală va avea loc la sediul şcolii, din str. Corneliu Coposu, nr. 89-91, iar probele de verificare a aptitudinilor fizice se vor desfăşura în complexul sportiv „Iuliu Haţieganu”. Proba scrisă va fi organizată, în funcţie de numărul candidaţilor rămaşi în concurs, fie la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, fie la Liceul Tehnologic nr. 1, situat pe str. Maramureşului, nr. 165/A, informează reprezentanţii şcolii.

Rezultatele vor fi afişate vineri, 12 septembrie, iar în acest an nu se percepe taxă de admitere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.