George Ogăraru va face echipă cu olandezul Alfons Groenendijk la „U” Cluj

george ogararuUniversitatea Cluj s-a despărțit, de comun acord, de antrenorul Mihai Teja, cel care a salvat echipa de la retrogradare în sezonul trecut, și l-a adus pe George Ogăraru, antrenor școlit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume.

Ogăraru îl va avea colaborator pe Alfons Groenendijk, fost antrenor la Jong Ajax, Willem Tilburg și Den Bosch. Olandezul în vârstă de 50 ani a evoluat în cariera de jucător pentru echipele Ajax Amsterdam, Manchester City, Sparta Roterdam sau FC Utrecht.

„Îi mulţumim lui Mihai pentru pasiunea pe care a depus-o la Universitatea, pentru faptul că a crezut în această echipă şi a salvat-o de la retrogradare atunci când nimeni nu-i dădea nici o şansă. Cariera sa e abia la început, iar ‘U’ e, cu siguranţă, doar primul capitol dintr-o aventură ce se anunţă a fi de succes.

Avem plăcerea să vă anunţăm că banca tehnică va fi condusă, începând de azi, de George Ogăraru, din poziţia de antrenor principal, şi de Alfons Groenendijk, în calitate de director tehnic. Ogăraru va fi la prima sa experienţă în calitate de „principal”, după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume. Omul cu 11 selecţii în echipa naţională, 44 de jocuri pentru Ajax, şi alte 200 în Liga I, va debuta la amicalul cu Şahtior Doneţk de duminică, de pe Cluj Arena (17:30)”, se arată în prima poziție a conducerii pe site-ul oficial, universitateacluj.ro.

„U” va juca duminică de la ora 17:30 un amical cu Șahtior Donețsk, pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.