Adolescentă de 16 ani din Cluj, dată dispărută ieri, găsită astăzi pe un câmp, cu urme de violență pe corp! Ea refuză să spună ce a pățit

O minoră în vârstă de 16 ani a fost dată dispărută de polițiști sâmbătă, 5 octombrie, iar astăzi a fost găsită de oamenii legii abandonată pe un câmp din localitatea clujeană Căianu, prezentând urme evidente de violență pe corp. Fata refuză să spună tot ce i s-a întâmplat.

„Conform raportului medico-legal, nu exista date care sa indice ca minora a fost violata. Acestea sunt concluzii provizorii ale medicilo”, au anunțat IPJ Cluj.

„Cu privire la disparitia minorei in varsta de 16 ani, care a fost gasita in cursul zilei de ieri de catre politisti, facem urmatoarele precizari:

După cum am menţionat şi ieri, se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.

Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.

In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt.

Vom reveni cu informaţii în dinamică”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Adolescenta de 16 ani din comuna Cojocna, județul Cluj, a fost dată dispărută sâmbătă, după ce a plecat vineri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.