Adrian Falub, prezentat oficial la „U” Cluj. „Timpul vorbelor a trecut, avem nevoie de fapte”

Noul tehnician al Universității Cluj, Adrian Falub (43 ani), a fost prezentat astăzi oficial în cadrul unei conferințe de presă la Cluj Arena. Acesta a fost primit în sală pe acordurile clasicului imn Haide „U” din 1943.

„Mă bucur ca am posibilitatea de a antrena această echipă. Timpul vorbelor a trecut, avem nevoie de fapte. Cred că trebuie să trecem mai repede peste ceea ce înseamnă antrenorul Falub și să ne gândim la poziția în clasament și ceea ce înseamna Universitatea. Ne gândim în primul rând la ceea ce trebuie să facem să ieșim din zona aceasta, pentru că U Cluj nu este o echipă care trebuie să retrogradeze, ea trebuie să rămână în prima ligă cu orice preț. Îi mulțumesc domnului președinte că mi-a dat posibilitatea să antrenez echipa aceasta. Mă bucur foarte mult că a venit alături de mine Cristi Pojar, Marius Popescu și Marius Șuller, suntem un staff în care eu cred, suntem legați atât ca prietenie cât și profesional. Vom avea ocazia să îi prezentăm și pe ei, dar deocamdată ne gândim doar la meciul de mâine”, a declarat Adi Falub.

Falub rămâne precaut: „CFR e favorită în primul meci”

adi falub

„E un meci special așteptat de toată lumea, atât de cei de la ‘U’, cât și de cei de la CFR. Cât n-am fost antenor eram cel mai mare suporter al Universității, acum sunt antrenor și mă concentrez să batem CFR-ul.

Nu cred ca U este favorită mâine, CFR are în lot cel puțin 6-7 jucători care anul trecut au terminat pe locul 2. Noi suntem o echipă care își caută identitatea, cu multe noutăți în lot. CFR e favorită în meciul acesta, au jucători de mare valoare, de mare calitate. Este un meci care conteaza pentru noi. Poate nu vom reuși să câștigăm, dar să dea Dumnezeu să facem un rezultat bun”, a mai precizat Falub.

„Renegații” din mandatul lui Ogăraru care au fost trimiși la echipa a doua vor fi repriți la prima echipă.

Falub a declarat că îi va reprimi la prima echipă pe cei care au fost trimiși la echipa a doua de Ogăraru, și anume, Vasilică Cristocea și Andrei Lungu. „Vor reveni la prima echipă. Respect poziţia clubului, mi se pare corectă, atât timp cât există o strategie la nivelul clubului şi o disciplină. Clubul a luat această decizie, am vorbit cu preşedintele şi am găsit înţelegere ca aceşti jucători să revină la echipă. Însă ei trebuie să ştie că există un şef la această echipă”.

„Cu siguranță rezultatele din ultima vreme nu sunt cele la care se aștepta toată lumea. Sunt un antrenor care pune foarte mare accent pe organizare și cred că cele 6 goluri în două meciuri sunt foarte mult. Avem nevoie să ne organizam foarte bine defensiv, este important e să nu primim gol. Sigur vom face mai mult decât s-a făcut până acum”, a mai spus tehnicianul.

vlad munteanu

„Nu cred că mai e nevoie de vreo prezentare, îl știti mai bine pe Adi decât oricine. Am încredere că prin schimbarea staff-ului tehnic vom reuși încă de la primul meci să arătăm mult mai bine decât am arătat-o până acum și ceea ce ne dorim cu toții este să avem rezultate, să arătăm pe teren o mentalitate care se potrivește acestui public. Cred că Adi împreună cu Pojar, Popescu și Șuller au toate atuurile necesare pentru a realiza acest lucru”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.