Adrian Popovici, noul antrenor al echipei de handbal feminin a Universității Cluj

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj are începând din această săptămână un nou antrenor, care va pregăti echipa în sezonul 2017-2018 al Ligii Naționale. Este vorba de tehnicianul Adrian Popovici.

Născut pe 1 iulie 1969 la Baia Mare, Popovici a evoluat ca handbalist la Baia Mare timp de 13 ani și alți 13 ani în străinătate. În sezonul 2013-2014 acesta a antrenat echipa de băieți HCM Minaur Baia Mare în Liga Națională, iar sezonul trecut a încheiat pe locul 6 în Divizia A, Seria B la handbal feminin cu echipa CS Extrem Baia Mare.

„Am venit la Cluj pentru că îmi place orașul și pentru echipă. Le cunosc pe majoritatea fetelor și am urmărit evoluția echipei în aproape toate meciurile care au fost televizate. Avem ca și obiectiv să jucăm un handbal cât mai dinamic, frumos și plăcut la vedere. Vom vedea în septembrie pe ce lot ne vom putea baza sezonul viitor și vom stabili atunci obiectivele. Mie îmi place să îmi propun obiective îndrăznețe, deoarece îmi place să muncesc și îmi plac provocările”, a declarat noul antrenorul al echipei pentru site-ul oficial, u-cluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.