Călăreții de la CSU Cluj au terminat pe podium concursul de echitație Transylvania Horse Show!

Concursul Național de Probă Completă, Cupa Baum, CNC Prenovici, CNC Novici, CNC 1* din cadrul Transylvania Horse Show s-a desfășurat în perioada 16-18 iunie la baza hipică Cross-Country Farm din județul Sibiu, iar din partea CS Universitatea Cluj au concurat călăreții Călin Nemeș și Adrian Gherghina alături de patru cai.

Rezultatele obținute de aceștia la întrecerea amintită sunt următoarele:

Călin Nemeș: – alături de calul Quirro T – locul I la problema completă Prenovici

– alături de calul Xena – locul II la Prenovici

– alături de calul Vivian – locul II la concurs complet Novici

Gherghina Adrian – locul IV alături de calul Jeronimo la concurs complet Novici

„Ne-am pregătit pentru concursul acesta din timp, și conform așteptărilor noastre și pregătirii pe care am avut-o, toate cuplurile (călăreț+cal) de la ‘U’ Cluj s-au clasat pe podium. Locația a fost extraordinar de frumoasă, concursul bine organizat, dar sâmbătă și duminică au fost condiții meteo nefavorabile. Am avut condiții meteo grele, dar caii și sportivi fiind pregătiți am reușit să ne clasăm pe podium la probele la care ne-am propus să facem acest lucru”, a declarat antrenorul Tudor Ciplea, cel care i-a însoțit pe sportivii clubului nostru la aceată competiție.

Următoarea întrecere pentru secția de echitație de la Universitatea este Festivalul Salina Equines Horse Trophy, un concurs național de obstacole național și internațional de anduranță la care vom participa cu aproximativ 20 de cai în perioada 29 iunie – 2 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.