Ce presupune colaborarea dintre UBB şi Universitatea Cluj?

Universitatea Babeş-Bolyai şi Clubul Sportiv Universitatea au realizat un parteneriat pe un an de zile pentru sprijinirea sportului şi a cercetării ştinţifice în domeniu, conform noului protocol semnat de cele două părţi.

Colaborarea presupune din partea UBB oferirea infrastructurii proprii clubului şi facilitarea accesului  sportivilor legitimaţi la CS Universitatea la sala şi pista de atletism, la terenul de rugby şi cel de tenis, va asigura vestiarele pentru secţiile de rugby şi atletism ale clubului, dar şi accesul echipei de handbal masculi la sala de sport „Gheorghe Roman”. De asemenea, handbaliştii vor beneficia de o reducere de 25% la închirierea sălii.

Pe lângă toate astea, 90 de studenţi sportivi ai CS Universitatea vor beneficia de locuri de cazare rezervate în căminele universităţii.

De cealaltă parte, CSU se obligă să asigure promovarea universităţii la toate competiţiile naţionale şi internaţionale, să asigure întreţinerea şi marcarea terenului de rugby, să plătească utilităţile pentru sala de atletism şi vestiar în funcţie de orar şi numărul de sportivi şi sa faciliteze accesul membrilor UBB la competiţiile organizate de către echipele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.