Clujeanca Raluca Ştef nu are adversari la patinaj viteză pe role! A câştigat a patra oară consecutiv titlul de campioană naţională!

Sportiva legitimată la secția de patinaj a CS Universitatea Cluj, Raluca Ștef, a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul de campioană națională la Poliatlon în cadrul Campionatului Național de Patinaj Viteză pe Role, competiție desfășurată în perioada 18-19 august la Baza Sportivă din Gheorgheni.

Ştef a cucerit trei medalii de aur la probele 1000 m, 3000 m, poliatlon și două de argint la 500 m și 1500 m, iar acest titlu vine după trofeul Cupei României la Patinaj Viteză pe Role, care a avut loc în perioada 15 -16 august, tot în aceeași locație.

Tânara sportivă s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba de 500 m, a obținut medalia de argint la 1000 m, iar în clasamentul general a terminat pe locul 1, ceea a însemnat aurul Cupei României.

Raluca Ștef este campioană națională abolută începând din anul 2014 de când s-a legitimat la Universitatea Cluj. La Patinaj Viteză pe Role are 4 titluri naționale la Poliatlon senioare și patru Cupe ale României la Biatlon (2014, 2015, 2016 și 2017).

„Mă bucur că am avut onoarea să fug pentru Clubul Sportiv Universitatea, dacă nu era clubul nu aș fi putut să fac treaba aceasta, deci mulțumesc pentru susținere. Este greu, dar mă bucur că încă reușesc să mă mențin pe această poziție!”, a declarat Raluca Ştef. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.