Înfrângere categorică pentru „U” Prodvinalco în fața campioanei RCM Timișoara

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco a fost victimă sigură în fața campioanei în exercițiu RCM UVT Timișoara Saracens, scor 14-48, într-o partidă care a contat pentru etapa a 5-a a Superligii  de Rugby.

Rugby - U Prodvinalco - Timisoara 14-48 - Sambata, 25.04.2015

Timișorenii au trecut la conducerea partidei prin transformarea loviturii de pedeapsă a lui Calafeteanu încă din minutul doi, dar clujenii au revenit rapid în joc printr-un eseu reușit de Murgoci după un mol de margine, încercarea fiind transformată de Ionuț Dimofte (7-3). A urmat apoi o dominare a bănățenilor în terenul de țintă al gazdelor, iar într-un interval de circa 20 de minute și-au asigurat bonusul ofensiv.

Primul eseu al Timișoarei l-a marcat Shennan și tot el a semnat și a doua încercare după o pătrundere personală, iar pe lista marcatorilor și-au trecut apoi numele V. Rus, Zaharia, Tangimana și Rose, totalizând un număr de 6 încercări, iar cinci dintre ele au fost transformate de Calafeteanu. Scorul la pauză a fost 7-43

În repriza a doua, Mc Grath a marcat un eseu pentru „U” Cluj, iar Burcea pentru timișoreni, reușita Universității fiind transformată de Dimofte, stabilind astfel scorul final la 14-48.

Pentru Universitatea Cluj urmează duelul cu Dinamo București pe teren propriu, în prima etapă a returului de campionat, meci programat sâmbătă, 2 mai, de la ora 13:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

„E o înfrângere dureroasă, la noi acasă, unde ne așteptam să avem altă atitudine și altfel să vedem meciul. Am intrat și un pic cu modificări în lot pentru a vedea și a pregăti mult mai bine meciul cu Dinamo. Nu mă deranjează neapărat scorul, campionatul e lung, dar la noi aici, unde transpirăm acasă și se fac sacrificii, aștept să îi văd cu mai multă atitudine în teren. E bine că a venit acum înfrângerea, înainte de meciul cu Dinamo, care contează enorm pentru ceea ce înseamnă lupta cu echipele din josul clasamentului. Campionatul e lung și este foarte greu în Cluj să faci performanță cu condițiile pe care le avem. Timișoara ne-a dominat la toate capitolele, din primul minut până în ultimul, au fost clar superiori astăzi și felicitări lor”, a declarat managerul „U” Prodvinalco, Bogdan Cantor.

Alte rezultate din etapa 5

CS Dinamo – CSM București 19-23
CSA Steaua – HCM Baia Mare (amânat)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.