„U” Cluj, înfrângere cu Cisnădie în prima etapă a returului din Liga Florilor

Handbalistele de la „U” Cluj nu au reuşit să producă surpriza şi să o învingă pe Măgura Cisnădie, sâmbătă, 27 ianuarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, fiind învinse cu scorul de 25-28 (16-16), în prima partidă a returului din Liga Florilor.

Clujencele au jucat de la egal la egal cu formaţia din Cisnădie în prima repriză, pe care au încheiat-o la egalitate, 16-16, dar diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul în partea a doua şi oaspetele au preluat conducerea şi nu au mai cedat avantajul până la final. În primele 10 minute a părţii a doua scorul a fost 18-18, graţie intervenţiilor providenţiale ale celor doi portari, Munteanu şi Paşca, iar după o eliminare de două minute în tabăra gazdelor, Cisnădie a profitat şi s-a desprins pe tabelă.

Cea mai bună marcatoare a Universităţii a fost Raluca Petruş, cu 8 goluri, urmată de Mihaela Ani-Senocico (5), Cristina Boian (3), Lazăr (2), Berbece (2), Vălean (2) şi Chintoan (1).

„Studentele” ocupă locul 11 în Liga Florilor, cu 11 puncte, prima poziţie retrogradabilă, iar etapa viitoare va juca, în deplasare, cu Rapid Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.