Aparatură medicală de peste 25.000 de euro pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, achiziționată de Beard Brothers!

O nouă campanie de succes s-a încheiat pentru „bărboșii” de la Beard Brothers, „Enough is Enough”, prin care au reușit să achiziționeze trei aparate medicale importante pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, în valoare de 26.000 de euro.

„Azi ne bucurăm să anunțăm că am livrat aparatura medicală rezultată din campania “Enough is enough”. Ne-am propus să achiziționam 2 aparate, am reușit să luăm 3: un aparat ce întinde pielea, unul ce o decupează și un motor chirurgical (în valoare de 26.780 euro).

De restul banilor până la 30.900 vom achiziționa pansamente. Aceste aparate au fost donate către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Acolo unde sunt doar 5 paturi unde sunt tratați pacienți cu arsuri de până la 20% din suprafața corpului. Din păcate aceste paturi nu sunt la nivelul unei secții de arși. Implicarea noastră ajută pacienții, și in acelasi timp trage un semnal de alarma asupra unei probleme reale. Big up, oameni frumosi pentru ajutor, toate aceste lucruri se intampla datorita voua, #comunitatii!”, au susținut cei de la Beard Brothers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.