Solidaritate. Fanii lui „U” strâng bani la meciul cu FCSB pentru a-și sprijinii favoriții

Fanii Universității Cluj vor organiza o chetă în toate sectoarele stadionului la meciul din această seară, ora 21:00, de pe Cluj Arena, contra liderului campionatului, FCSB (Steaua), iar fondurile strânse vor fi folosite pentru a plăti cantonamentul echipei de la Hotel Premier din Grigorescu, precum și deplasarea echipei la București cu două zile înainte de meciul cu Viitorul Voluntari, programat miercuri, 29 aprilie.

suporteri U Cluj

„Echipa noastră de suflet se află într-un moment delicat al existenței sale de 95 ani curați. Probleme financiare ale clubului amenință chiar pregătirea în condiții normale a meciurilor rămase până la finalul campionatului și a finalei de cupă, acolo unde ‘U’ nu a mai ajuns de 50 ani.

După bucuriile pe care ni le-au adus în ultimele meciuri, jucătorii au decis să lupte până la capăt chiar dacă acum toți ar putea cere rezilirea contractelor și falimentul Universității. În fața acestor dovezi de solidaritate cu ideea pe care încercăm să o păstrăm cât mai vie în jurul culorilor alb-negre, am hotărât și noi – suporterii peluzei pentru care ‘U’ dă sens vieții – să sprijinim într-un mod concret echipa”, anunță fanii.

strangere de fonduri fani - U Cluj - FCSB - 25.04.2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.