Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon „Românii au talent”, a lansat primul său videoclip!

Adrian Tutu. Foto: captura video

Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon al show-ului de televiziune „Românii au talent”, a lansat primul său videoclip din carieră, pentru piesa „Cum ar fi?” (feat. Nicola), potrivit unui comunicat remis de MEDIAFAX.

Compoziţia a fost realizată în colaborare cu Boier Bibescu, avânt textul scris de Adrian Ţuţu, fiind primul extras de pe albumul care urmează să fie lansat până la sfârşitul anului, sub egida Touch Music Management.

„Lucrez de mai bine de jumătate de an la acest album împreună cu prietenul meu Boier Bibescu, care produce în totalitate acest album. Am muncit mult, aproape în fiecare zi, dar acum simt că am realizat ceva deosebit şi sunt mândru de munca pe care am făcut-o. Mă înţeleg foarte bine cu Boier Bibescu, iar pe piesele compuse de el am reuşit să fac texte care mă reprezintă în totalitate, am reuşit să facem nişte colaborări cu artişti de succes din România şi sunt sigur că lumea o să aprecieze acest album”, a declarat Adrian Ţuţu.

Povestea piesei „Cum ar fi?” îi duce pe ascultători în visul unui Adrian care adoarme în timp ce aşteaptă să intre la preselecţia „Românii au talent”. În acest vis, el se întreaba cum ar fi să aibă parte de o viaţă de superstar cu toate beneficiile, o casă frumoasă, o maşină şi un avion, înconjurat tot timpul de fete frumoase şi făcând afaceri cu oameni importanţi.

„Ideea acestei piese şi a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinţa de a reuşi. Primul pas către acest vis l-am reuşit în momentul în care am avut şansa de a câştiga «Românii au talent» , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus «Sunt român, deci pot!»”, a povestit Adrian Ţuţu.

Cariera muzicală lui Adrian Ţuţu a început în urmă cu mai bine de un an, când a participat şi a câştigat show-ul „Românii au talent”, de la Pro TV. Adrian a ieşit câştigător după ce a reuşit să impresioneze milioane de români cu piesele „E Evident” şi „Iubiţi-vă părinţii”, dar şi cu povestea lui care îl motivează să meargă mai departe zi de zi, indiferent de greutăţile care se ivesc în viaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.