Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat noua rută spre Dubai

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat o nouă destinație internațională – Dubai, care va conecta Transilvania de Emiratele Arabe Unite. Conexiunile spre această nouă destinație reprezintă o premieră atât pentru Aeroportul Internațional Cluj, cât și pentru întreaga regiune.

aeroportul international cluj napoca dubai

Zborurile spre Aeroportul Dubai World Central vor fi disponibile cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, fiind operate de cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est – Wizz Air.

Totodată, prin acest nou serviciu aerian, Wizz Air oferă în total, pe baza sa din Cluj-Napoca, 21 zboruri regulate către 11 țări din Europa și Orientul Mijlociu. În anul 2016, compania aeriană a anunțat deschiderea a 5 noi destinații: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016).

În prezent, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj sunt operate zboruri către 24 de destinații din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei operatori aerieni. Pasagerii deserviți au posibilitatea de a zbura în întreaga lume, aeroportul fiind conectat la marile hub-uri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.