Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă reluarea zborurilor spre Constanţa 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi reluarea zborurilor directe spre Constanţa, una dintre cele mai aşteptate destinaţii de vacanţă a sezonului de vară 2022.

Astăzi, de pe Aeroportul Internațional Cluj au demarat primele zboruri din acest sezon estival spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate pentru început cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar ulterior cu 2 frecvenţe săptămânale (luni şi vineri), după cum urmează:

DestinațiaDebut rutăZile de operareProgram de operare

Constanța (CND)

20 iunie 2022
LuniCLJ 12:40 – CND 13:45
CND 14:15 – CLJ 15:20
Miercuri şi VineriCLJ 18:00 – CND 19:05
CND 19:45 – CLJ 20:50

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele de aterizare/decolare şi poate suferi modificări  

La doar o oră distanță, ruta care conectează Cluj-Napoca de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.

La fel ca şi în anii anteriori, aeroportul clujean şi compania Blue Air răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre. Aceste zboruri sezoniere directe vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul intern. 

Suntem convinşi că zborurile spre Constanţa, vor continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean şi vor contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie”, a declarat Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre, prin reluarea zborurilor directe spre Constanţa, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor de vacanţă disponibile de pe aeroportul clujean. Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa aduc o conectivitate rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale, a declarat David Ciceo, Director General al Aeroportului clujean.

Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, iar mai multe detalii privind acestea puteți regăsi  accesând site-ul www.flyblueair.com.  

În prezent, alături de zborurile spre litoralul Mării Negre reluate de astăzi, compania Blue Air mai are 5 destinaţii în operare, respectiv București Otopeni, Dublin, Heraklion, Rhodos şi Zakynthos şi alte 7 destinaţii care se vor relua în 2022, după cum urmează: Valencia, Barcelona, Malaga, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Amsterdam şi Londra Luton.

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj – Partenerul călătoriilor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.