Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, premiat din nou

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a fost premiat în cadrul Adunării Generale și Conferinței ACI World de catre doamna Angela Gittens, Director General al ACI World.

aeroportul international cluj premiat de ACI Europe

Premiul a fost acordat pentru contribuția adusă la siguranța aeroportuară, în cadrul programului APEX – Airport Excellence in Safety – care se derulează sub egida ACI World, cu sprijinul ICAO și asigură pentru aeroporturile din întreaga lume asistența necesară cu privire la siguranța aeroportuară în conformitate cu toate recomandarile și standardele aplicabile de aviația civilă.

Cu privire la această distincție, David Ciceo, Directorul General al aeroportului a făcut următoarele precizări: „Aeroportul Internațional Cluj s-a implicat activ în viața internațională a aviației civile, contribuind prin expertiza sa și susținând programele de siguranță și securitate aeroportuară a ACI World. Suntem încântați de recunoașterea adusă de ACI World atât importanței activității Aeroportului Internațional Cluj, cât și expertizei în domeniul aeroportuar pe care o deținem.”

Aeroportul Internațional Cluj este al doilea aeroport al României din punct de vedere al traficului aerian de pasageri. Pe primul semestru al anului 2015, aeroportul clujean a înregistrat o creștere de 30,5% a traficului de pasageri, clasându-se pe locul 3 in Europa, la categoria aeroporturilor sub 5 milioane de pasageri, conform statisticilor ACI Europe.

One thought on “Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, premiat din nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.