Aeroportul Internațional Cluj oferă centre de vaccinare şi testare, fără programare. Peste 2.000 de persoane vaccinate

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca oferă posibilitatea de testare și vaccinare împotriva COVID-19 în două centre de specialitate situate în incinta acestuia.

Până acum au fost vaccinate peste 2000 de persoane în cadrul aeroportului clujean.

  1. Centru de VACCINARE – destinat tuturor pasagerilor şi celor care doresc să se vaccineze, situat în zona publică a Terminalului Sosiri, deschis zilnic între orele 08:00 și 20:00. Serul utilizat este Janssen produs de Johnson & Johnson și este administrat într-o singură doză. Peste 2.000 de persoane au fost deja vaccinate în cadrul acestui Centru de vaccinare;
  2. Centru de TESTARE Covid -19 – situat în incinta Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj în zona adiacentă a Terminalului Plecări. Tipurile de teste efectuate sunt de tip RT-PCR -Standard, RT-PCR Non-invaziv și test rapid antigen (din spută şi Green Pass Covid -19). Pentru testele de tip RT – PCR rezultatele se primesc în maxim 24 ore, iar pentru testele rapide antigen timpul de așteptare pentru rezultate este de 15 minute. Rezultatele testelor sunt transmise în format electronic atât în limba română cât și în limba engleză. Centrul de testare din incinta aeroporturlui este deschis zilnic între orele 05:00 și 20:00.

„Vă informăm că pentru ambele Centre, NU este nevoie de programare. Mai multe detalii referitoare la Centrul de testare, găsiți accesând următorul link: https://okmedical.ro/centru-recoltare-cluj. 

Transportul aerian este cel mai sigur din punct de vedere sanitar! Vă invităm să fiţi responsabili şi să avem cu toţii o mică contribuţie la acest efort colectiv! Împreună, combatem pandemia şi ne vom putea bucura din nou, de călătorii fără restricţii! Un vaccin mic pentru om, un salt uriaş pentru combaterea pandemiei!”, transmite instituţia. 

One thought on “Aeroportul Internațional Cluj oferă centre de vaccinare şi testare, fără programare. Peste 2.000 de persoane vaccinate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.