Spectacol impresionant de lasere şi foc de artificii la trecerea în noul an în centrul Clujului – VIDEO

Mii de clujeni au ales să îşi petreacă noaptea dintre ani în centrul oraşului, în Piaţa Unirii, la evenimentul organizat de Primăria Cluj-Napoca, iar primarul Emil Boc nu a fost prezent nici în acest an.

Programul muzical din Noaptea intrării în anul Centenarului a început la ora 22:00 cu trupa DJ Project, care a făcut un show impresionant şi a încălzit atmosfera, fiind urmată de clujenii de la Hara, care au urcat şi ei pe scenă şi au interpretat, printre altele, celebra piesă „Ne vedem la Cluj”, melodie care a strâns sute de mii de vizualizări pe reţelele sociale.

Ploaia măruntă nu i-a descurajat pe clujenii veniţi să asiste la spectacolul de artificii şi să guste un pahar de şampanie oferit de municipalitate din cele 700 de sticle puse la dispoziţie de primărie. La ora 00:00 pe acoperișul Bisericii Romano-Catolice „Sfântul Mihail” a fost proiectat un ceas, iar numărătoarea inversă a anunţat trecerea în noul an.

Artificiile care au luminat cerul oraşului au durat un sfert de oră, iar spectacolul de lasere a fost și el gustat din plin de cei prezenți în piață.

Petrecerea s-a încheiat cu recitalul susținut de veteranii muzicii etno, RO-MANIA.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.