Aeroportul International Cluj preia cursele de la Targu Mures

Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureş va fi închis până pe data de 13 octombrie, pentru reparaţii la pista de aterizare-decolare, iar peste 20 de curse aeriene operate de Tarom şi Wizz Air vor fi redirecţionate la Cluj-Napoca.

Aeroportul-Cluj-Napoca

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş, acesta este închis traficului aerian, de luni de la ora 7.00 şi până în 13 octombrie, la ora 10.00, pentru reparaţii la pista de aterizare-decolare.

„Conducerea aeroportului recomandă pasagerilor care şi-au achiziţionat bilete în această perioadă să contacteze reprezentanţii companiilor aeriene de la care au cumpărat biletele pentru a primi toate detaliile necesare. În acelaşi timp, menţionăm că reprezentanţii companiilor aeriene care operează în prezent pe Aeroportul «Transilvania» au fost anunţaţi din timp referitor la perioada de efectuare a acestor revizii tehnice, astfel încât să poate lua toate măsurile care se impun”, se menţionează într-un comunicat al reprezentanţilor Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş, Vladimir Vasilescu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că este vorba despre peste 20 de curse aeriene interne, pe relaţia cu Bucureşti şi operate de Tarom, şi curse internaţionale operate de Wizz Air. Cea din urmă companie operează în mod curent zboruri de la Târgu Mureş către Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, München, Bologna, Frankfurt, Bruxelles şi Pisa.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Tarom, în perioada amintită cele trei curse programate pe relaţia Bucureşti-Târgu Mureş şi retur sunt anulate, iar pasagerii relocaţi pe cursele Bucureşti-Cluj-Bucureşti.

„Astfel, pasagerii curselor Tarom RO725 (21.10 Bucureşti – 22.10 Târgu Mureş) şi RO726 (06.00 Târgu Mureş – 07.00 Bucureşti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie şi 12/13 octombrie vor fi protejaţi pe cursele Tarom RO649 (21.50 Bucureşti – 22.45 Cluj-Napoca) şi RO650 (06.15 Cluj-Napoca – 07.10 Bucureşti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie şi 12/13 octombrie”, se arată în comunicatul Tarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.