Aleea rușinii din cartierul Mărăști! Una dintre cele mai circulate alei din zona Pieței Mărăști este un focar de infecție – FOTO

Una dintre cele mai intens circulate alei din cartierul Mărăști, care leagă două străzi importante, Dorobanților de Piața Mărăști, este un adevărat focar de infecție, plină de gunoaie și sticle sparte.

Zilnic, mii de clujeni tranzitează această micuță alee dinspre și înspre Dorobanților, respectiv statia de autobuz de la Piața Mărăști, fiind nevoiți să facă un adevărat slalom printre mizerii, deșeuri menajere, sticle sparte, rahați de câine, și bălți de urină, rupându-și picioarele în gropile și crăpăturile din beton.

De altfel, femeile cu cărucioare care trec pe această alee a rușinii din „buricul târgului” au o misiune cu adevărat dificilă deoarece e un adevărat calvar să împingi un cărucior cu un copil aici. 

Vă recomandăm câteva fotografii extrem de edificatoare, care ne demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că autoritățile locale și reprezentanții municipalității nu au mai ieșit demult „pe teren” din birourile lor călduțe de pe Moților nr. 3 pentru a lua pulsul străzii și a verifica situația din cartierele Clujului.

Felul cum arată această alee extrem de circulată în fiecare zi este dovada clară a nepăsării autorităților locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.