ALERTĂ – Zeci de rațe găsite moarte pe lacul Gheorgheni! Garda de Mediu a fost sesizată – FOTO

Mai multe rațe au fost găsite moarte pe lacul q din cartierul Gheorgheni de locuitori din zonă, iar autoritățile locale au fost alertate.

Când suntem mulți, puterea crește! Alertează autoritățile privind moartea rațelor de la lacul 1 din Gheorgheni, parte a Parcului Est, propus de noi. Trimite și tu o sesizare la [email protected] și la Garda de Mediu ([email protected]) ca autoritățile să se mobilizeze pentru salvarea rațelor”, arată inițiatorii acestui demers.

Un bărbat a semnalat această situație, precizând că în ultima perioada au fost adunate circa 30 de rațe moarte pe lacul din Gheorgheni.

Buna ziua,

Va scriu pt ca incepand de 2 saptamani apar tot mai multe rate moarte pe Lacul 1 Gheorgheni. Am sunat estimativ acum 10 zile la politia locala, dar deocamdata nu s-a intamplat nimic. Vecinii si angajatii RADP doar strang ratele moarte (pana acum cred ca sunt mai mult de 30 de exemplare). Cred ca este o problema foarte importanta. Am vecini care stau langa lac de mai bine de 50 de ani, dar o asemenea prob. n-au vazut. Am atasat poze facute ieri.

Cu respect,
Ciprian Pop”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.