Milionarul Daniel Dumitraș, patronul Coratim, a lăsat un copil orfan de tată!

Accidentul de marți, 25 iunie, de pe strada Câmpul Pâinii a șocat tot Clujul. Milionarul clujean Daniel Dumitraș, mare dezvoltator imobiliar și patronul firmei Coratim, a omorât un om pe trecerea de pietoni în timp ce ieșea din parcarea restaurantului, un bărbat în vârstă de 33 ani din Sighetu Marmației, tatăl unui copil de câteva luni.

Dumitras se afla la volanul SUV-ului marca Jaguar la 2 metri de cei doi bărbați care traversau trecerea de pietoni regulamentar, iar în momentul când a virat stânga a trecut pur și simplu peste unul dintre cei doi și l-a târât câțiva metri. Lângă victimă se mai afla un alt pieton, care a scăpat ca prin urechile acului. 

Patronul Coratim avea vizibilitate maximă în momentul în care a virat stânga și niciun alt autoturism nu i-a obturat vederea. Cel mai probabil șoferul s-a uitat în dreapta și a demarat în trombă după ce a acordat prioritate unei alte mașini.

A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV – ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el, a precizat un anchetator, citează stiridecluj.ro

Poliția susține că milionarul Daniel Dumitras s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Permisul a fost reținut în vederea anulării.

Înregistrarea cu momentul impactului mortal poate fi văzută mai jos (ATENȚIE IMAGINI ȘOCANTE)

ȘTIRI DE Cluj a aflat cine este victima lui Daniel Dumitraș

https://www.stiridecluj.ro/social/cine-este-victima-milionarului-dumitras-de-la-coratim-a-ramas-in-urma-sa-un-copil-orfan-de-tata

Sursa foto: stiridecluj.ro

One thought on “Milionarul Daniel Dumitraș, patronul Coratim, a lăsat un copil orfan de tată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.