Alexandra Dindiligan și Cristina Laslo de la „U” Alexandrion, convocate la naționala de tineret a României, iar Raluca Petruș la junioare

Forma bună arătată în ultima perioadă de handbalistele echipei „U” Alexandrion este apreciată și de selecționerii echipelor naționale. Prin urmare, cinci sportive legitimate la secția de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au primit telegrame de convocare la loturile naționale.

Foto Facebook U Alexandrion
Foto Facebook U Alexandrion

Florina Chintoan și Laura Popa fac parte din lotul cu care prima reprezentativă a României va înfrunta Norvegia, în preliminariile Campionatului European, meci ce va avea loc în data de 9 martie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. De asemenea, Florina Chintoan și Laura Popa vor participa alături de echipa națională și la Turneul Preolimpic din Danemarca, din perioada 18-20 martie. „Tricolorele” se vor lupta cu Danemarca, Muntenegru și Uruguay, iar din cele patru echipe doar primele două vor obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Tot din lotul echipei „U” Alexandrion, Alexandra Dindiligan și Cristina Laslo vor participa, alături de echipa națională de tineret, la un stagiu de pregătire ce va avea loc între 1-14 martie. De asemenea, Raluca Petruș, sportivă ce deține dublă legitimare CSS Viitorul și U Alexandrion, este convocată la lotul național de junioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.