Alin Minteuan, revenit pe banca CFR-ului în calitate de „principal”! – „Presiunea e deja mare, noi tot trebuie să câștigăm”

Până la revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, tehnicianul Alin Minteanu va asigura interimatul pe banca campioanei la meciul de sâmbătă, 23 februarie, în Copou, împotriva lui CSMS Iași.

Minteuan a declarat la prima conferință de presă după preluarea, interimară, a băncii tehnice a campioanei, după plecarea lui Antonio Conceicao, că este o nouă provocare dar că are băieți faini cu care să lucreze.

„Situația la echipă este bună, suntem pe primul loc. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Știu majoritatea jucătorilor, am mai lucrat cu ei, sunt niște băieți fantastici. Au câștigat împreună un titlu, iar acum sunt pe primul loc. Am avut suficient timp în această săptămână să pregătesc partida. I-am mai urmărit și în alte jocuri, deci îi cunosc. 

Va fi greu, ținând cont și de teren și de vreme, dar vom face tot posibilul. Trebuie să capacităm jucătorii în așa fel încât ei să știe că trebuie să dea totul pe teren și să câștige. Obiectivul clar este acela de a câștiga campionatul. Jucătorii sunt cei care fac diferența. Nu există antrenori buni fără jucători buni. Ei sunt cei care câștigă jocurile și te fac campion. Presiunea e deja mare, noi tot trebuie să câștigăm”, a declarat Minteuan.

Tehnicianul vișiniilor nu este la prima experiență ca „principal”, el a mai ocupat acest post și în perioada 25 noiembrie 2010 – 22 mai 2011.

Meciul dintre CSMS Iași și CFR Cluj va începe de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.