Alin Tișe a lăsat postul călduț de senator pentru scaunul de președinte al CJ Cluj!

Validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe și-a anunțat demisia din funcția de senator în Parlamentul României printr-un comunicat remis presei.

„Urmare a votului clujenilor din data de 5 iunie, în ședința de Consiliul Județean de vineri, 24 iunie, am fost ales președinte al Consiliului Județean Cluj. Conform legii, funcția de senator al României și funcția de președinte de Consiliu Județean sunt incompatibile.

Ca urmare a votului clujenilor, respect promisiunea făcută și rămân președinte al Consiliului Județean Cluj. Drept urmare, am demisionat din funcția de senator.

Voi rămâne preşedinte al Consiliului Judeţean. Este pentru mine o onoare și o mare responsabilitate această funcție. Clujenii așteaptă de la noi soluții și proiecte de dezvoltare”, spune Alin Tişe.

În altă ordine de idei, noul președinte al Consiliului Județean Cluj a început să atace anumiți jurnaliști clujeni, fără să de-a nume, acuzându-i de șantaje și fără săa ducă dovezi în acest sens.

Tișe a trimis un atac dur la adresa jurnalistului Liviu Alexa, fără să îi menționeze numele, dar făcând trimitere la un articol postat în ziardecluj.ro:

„Santaj de Cluj – blocul jurnalistului nepolitician si a politicianului nejurnalist. Blog de afaceri.

Ei isi imaginează ca pe mine ma intimidează laturile lor . Nu am reusit încă sa-mi preiau funcția de presedinte al Consilului județean si am aflat ca trebuie sa fac cum vor ei, ca de nu fac … Va fi vai de mine si de familia mea .

Mai santajistilor, astea sunt pentru mine lucruri pe care le-am trăit si nu ma impresionează .
Si nici nu o sa ascult de voi! Va las sa va topiți de ura si de disperare! Sa nu mai puteți trai de Paunel Tise ( numele tatălui meu, decedat la 42 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!) si de care insinuați de ani de zile ca ar fi fost țigan! Nemernicilor!

Sunt mândru de el si de numele lui pe care l-am preluat si eu.

In schimb voi putea vorbi si eu despre acesti deținători de blocuri – ca afaceri de santaj – care au luat bani publici de la diferite institutii si iau mai departe salarii din bani publici platiti de catre instituțiile publice.

Si se pretind presa, cand de fapt e afacere personală .

Dar vom avea multe de spus . Daca e bal sa fie bal!

PS. Daca cineva doreste sa știe ce am facut in viata mea poate sa-mi consulte CV – ul. Toate realizările mele profesionale au fost făcute prin munca , fara pile, inainte de a ajunge om politic . Liceul, facultatea , studiile, doctoratul etc.

PS 2 Puteți sa-l lăsați in pace pe dl Calin Tuluc . El nu are nici o vina . Atacati-ma pe mine cinstitilor neprihăniți!

PS 3 Nemernicii care șantajează oamenii de afaceri sa știe ca eu am cumparat terenul de pe Ploiesti la un pret de trei ori mai mare decat oricine din zona , doar pentru ca ma cheama Tise. Actele au fost publice!
2. Blocul din centrul clujului a fost asumat de firma familiei mele si a fost facut in asociere cu mai multi constructori/ investitori , fiecare urmând a rămâne cu partea din cladire cu cat a contribuit. Nu pe ascuns, nu prin intermediari. Asta va deranjează nemernicilor santajisti! Luați putina apa si apoi la lupta iar impotriva lui Paunel Tise!”, a susținut Tișe într-un atac dur.

În reamintim domnului Alin Tișe că înainte de a acuza pe cineva de ceva trebuie să aducă și dovezi concrete prin care să își susțină acuzațiile. Așa e etic și moral.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.