Alin Tişe face afaceri cu proxeneţi şi lansează acuzaţii grave de şantaj la adresa presei clujene, fără a prezenta vreo dovadă!

Cel mai bogat preşedinte de Consiliu Judeţean din România, Alin Tişe, finul primarul Emil Boc, a lansat un atac deosebit de grav la adresa presei clujene, pe care o acuză de şantaj, fără să ofere nume evident şi fără a prezenta vreo dovadă în acest sens. 

În timp ce muntele de gunoi de la Pata Rât pune în pericol centura, iar lacul de levigat este un real pericol pentru sănătatea clujenilor, lui Tişe îi arde acuzaţii nedovedite la adresa reprezentanţilor presei clujene.

În timp ce Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) înghite milioane de euro fără a fi finalizat, Alin Tişe e mai preocupat de modul cum îşi fac meseria jurnaliştii clujeni în loc să se ocupe de problemele importante ale judeţului pe care îl stăpâneşte.

Redăm mesajul plin de ură al lui Alin Tişe la adresa reprezentanţilor presei: 

„Societatea civila trebuie sa reactioneze impotriva acestor dementi bipolari din presa care terfelesc oamenii de afaceri clujeni doar pentru ca ei vor bani si putere.

Politicienii din Cluj ar trebui sa reactioneze fara frica intrucat mai devreme sau mai tarziu vor fi si ei victime.

Institutiile statului sunt convins ca vor reactiona.

Apelul meu este ca toti cei amenintati, santajati, jigniti, umiliti, presati de acesti nemernici sa ia pozitie si sa spuna STOP !

Apelul meu este ca oamenii de afaceri ai clujului sa nu mai finanteze pe acesti santajisti ordinari care ii ataca pana platesc publicitate. Nu mai permiteti asta.

Veti vedea cum acesti mafioti santajisti vor ramane pe drumuri. Nimeni nu-i va angaja. Ei nu stiu sa faca nimic pentru ca toata viata lor au trait din amenintari si santaj.

Clujul fara santajisti in presa!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Într-o amchetă marca Romania Liberă, Alin Tişe este în centrul unui scandal fără precedent, după ce a primit 225.000 de euro de la un proxenet, Cristi Boitor, în pungă, pentru vânzarea unui teren, iar liderului CJ Cluj nu i s-a părut nimic suspect.

„Nu a fost o relație de afaceri. Eu doar am vândut un teren către niște tineri. Nu sunt eu vinovat pentru ce a făcut Boitor. Nu mi s-a părut nimic în neregulă că au plătit cash (suma în discuție era de 225.000 de euro – n.r.) pentru că era vorba despre trei persoane care doreau să facă investiții imobiliare”,  a precizat Tişe pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.