Mașini autonome, asistenți virtuali, implanturi neuronale: cele mai interesante subiecte de pe agenda Codiax 2017

Codiax, cel mai nou eveniment dedicat deep technology din Europa de Est aduce la Cluj-Napoca și Sibiu, 25 de speakeri internaționali cu o vastă experiență în domenii precum inteligență artificială, realitate virtuală, robotică, smart home & smart city și machine learning. Cum se construiește viitorul cu ajutorul acestora? Care vor fi domeniile revoluționate de noile progrese tehnologice? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care antreprenori, profesori universitari de la MIT și Oxford, specialiști de la IBM Watson, Continental, Accenture, Betfair, Riverbed și Toptal vor încerca să răspundă în cadrul Codiax.

Agenda Codiax este acum disponibilă! Cu ajutorul unei interfețe dinamice, programul celor 10 sesiuni practice și a celor 20 de prezentări și dialoguri între specialiști și antreprenori poate fi accesat pe site-ul https://codiax.co/agenda/. Conferinta va avea loc în perioada 16 – 17 noiembrie, la The Office Cluj-Napoca, respectiv pe data de 18 noiembrie, la Hotel Ramada Sibiu.

Misiunea Codiax este realizarea unui transfer de cunoștințe între speakerii evenimentului, lideri internaționali din domeniul deep tech, și cei 250 de participanți pentru a înțelege mai bine viitorul. Astfel, pe scena conferinței vor urca nume importante din domeniul deep tech precum Newton Howard (MIT Synthetic Intelligence Lab/ University of Oxford), Joanna Gordon (Transform.AI/ JG Consulting), Robin Hayden (Paddy Power Betfair), Alexey Ershov (IBM Watson Internet of Things).

Fabien Bénétou, Co-Founder & CTO a LucidWeb, va aborda tema realității virtuale și potențialul acestei tehnologii de a schimba modul în care datele din jurul nostru sunt analizate, folosite și interpretate, printr-o prezentare tehnică, urmată de o demonstrație live.

Shahar Nechmad, Co-Founder & CTO a Novus Summit și Credit Sciences, se va concentra peunul dintre subiectele momentului și anume dezvoltarea asistenților virtuali. Până în 2020, cel puțin 80% dintre giganții IT vor avea propriul chatbot, astfel că Shahar va iniția o dezbatere între antreprenori și developeri despre cum se poate construi un astfel de asistent virtual pentru viitor. În prima zi a conferinței, cei care aleg să participe la cele opt sesiuni practice vor învăța și cum se poate dezvolta un asistent virtual activat vocal, cu ajutorul unor tehnologii open-source.

Cei 250 de participanți asteptaţi la prima ediţie Codiax vor afla și detalii despre testarea şi integrarea în sistemul auto al noilor tehnologii.

„Ne aflăm în momentul în care produsele noastre devin și mai complexe și astfel trebuie realizate la o calitate și mai înaltă, dar în același timp durata de producție trebuie să fie mai scurtă, iar costurile nu trebuie să se modifice substanțial. Astfel, flexibilitatea și standardizarea trebuie să coexiste pe linia de producție” – Dinu-Tudor Gruian, Continental Automotive Group.

Agenda include și demonstrații practice realizate în cadrul a zece workshop-uri tehnice, programate pentru 16 noiembrie (Cluj-Napoca) și 18 noiembrie (Sibiu). Pentru a înțelege, dar și pentru a dezvolta mai bine aceste tehnologii pe care se construiește viitorul, cei interesați pot să își rezerve un loc pentru conferință.

Ultimele bilete „Regular” pentru eveniment pot fi achiziționate până pe data de 9 noiembrie. Prețul este de €119 (Conferinţă – Ziua 2) sau €169 (Conferinţă & Workshop-uri – Ziua 1 & 2) de pe site-ul https://codiax.co/tickets/.

Această ediție nu ar fi putut avea loc fără sprijinul partenerilor:

Continental este partenerul principal al Codiax 2017. Compania este între primii 5 furnizori ai industriei auto din lume. Continental Sibiu are peste 3.800 de angajaţi, toţi lucrând pentru a oferi o mobilitate inteligentă şi conectată – şi o fac sigură, uşor de utilizat, durabilă şi curată.

Lista partenerilor continuă cu companii care se implică activ în dezvoltarea tehnologiei viitorului şi inovaţiei: Accenture, Betfair, Riverbed, Halcyon, Yopeso, Toptal, Macadamian, Endava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.