Allview lansează o tabletă ieftină cu 3G

Allview, producătorul românesc de echipamente IT&C, va lansa în cadrul CEBIT 2013 de la Hanovra o tabletă ieftină ce permite conectarea la reţele mobile 3G.

ax2_frezy allview

Noua tabletă AX2 Frenzy va dispune de opţiuni precum 3G încorporat, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, dar şi funcţia de apelare, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz.

„Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft”, a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

AX2 Frenzy va rula pe sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP.

Cu o greutate redusă, design slim si conectivitatea multiplă, AX2 Frenzy devine gadgetul care te ajută în orice situatie. În plus, bateria Li-Polimer de 3000 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tablete

Terminalul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.