Cele mai inedite metode de hidroizolatii terase: spatiile de relaxare la inaltime

Hidroizolatia este un proces absolut esential in constructia unei cladiri, care ii protejeaza optim structura de rezistenta. Din seria celor mai inedite metode de hidroizolatii terase fac parte terasele verzi, create din plante si arbusti care nu necesita o ingrijire speciala, dar care asigura multiple beneficii.

Cel mai vizibil este spatiul de relaxare la inaltime, care iti aduce propria oaza de liniste si verdeata la tine acasa, chiar daca locuiesti la bloc. Ce alte avantaje mai asigura acest tip de hidroizolatii? Hai sa le descoperi, citind articolul!

Lista lunga de avantaje oferite de terasele verzi

Merita, din toate punctele de vedere, sa optezi pentru acest tip de hidroizolatie, daca vrei sa atragi de partea ta beneficii pe toate planurile. Daca implementarea este realizata corect, vei putea remarca:

  1. Protectia optima a cladirii impotriva infiltratiilor de apa

Aceasta metoda de hidroizolatie a aparut in Occident, prima data, acolo unde este o practica recurenta. Scopul de a proteja structura de rezistenta a cladrii de actiunea distructiva a apei a fost atins foarte usor, prin plantarea vegetatiei, care asigura sistemul de drenaj. Iarba, florile, lichenii, arbustii pitici, plantele verzi plantate in pamant retin apa, in timp ce surplusul ramas este dirijat spre gurile de scurgere. Din punct de vedere al eficientei, aceasta metoda inscrie puncte la toate capitolele. Scopul este rapid atins!

  • Temperatura optima prin izolatie termica

Odata cu hidroizolatia, terasele verzi vin la pachet si cu izolatia termica. Acest sistem asigura temperatura optima in interiorul cladirii si contribuie la confortul termic, indiferent de anotimp sau conditii meteo. Vei putea obtine beneficii semnificative in zona consumului energetic, avand sansa sa economisesti in aceasta privinta. Vegetatia nu numai ca absoarbe apa cauzata de ploile torentiale si reduce semnificativ riscul de inundatii, dar mentine o temperatura placuta si constanta in cladire. Beneficiezi de avantaje cumulativ!

  • Linistea in caminul tau prin izolatia fonica

Si la a treia categorie de izolatii puncteaza terasele verzi. Asigura o oaza de liniste, chiar si atunci cand locuiesti in centrul unei mari aglomerari urbane. Capacitatea de atenuare a zgomotelor este un alt motiv pentru care proprietarii de locuinte apeleaza la aceasta metoda de protectie a cladirilor. Daca ai observat, chiar si cele mai mari constructii de birouri opteaza pentru terasele verzi, tocmai din aceasta ratiune. Cu atatea beneficii la pachet, nu crezi ca este o idee buna chiar si pentru locuinta ta, ca sa te bucuri de liniste?

  • Purificarea aerului

Terasele verzi sunt o metoda excelenta si pentru a combate plouarea. Desi scopul tau initial a fost altul, vei putea observa ca aceasta metoda de hidroizolatie protejeaza mediul inconjurator, retine praful si alte elemente cu actiune distructiva a mediului si purifica aerul. Este beneficiul obtinut cu ajutorul plantelor, care nu au doar un rol pur estetic. Tragand linie, vei putea constata cat de usor este sa iti creezi propriul colt de natura chiar la tine acasa. Avantajele sunt  superioare costurilor pe care le implica implementarea.

Cele mai bune preturi pentru hidroizolatii terase ti le ofera Milucon.ro

Milucon.ro este un nume de referinta in industria hidroizolatiilor. Are o vasta experienta acumulata in ani si un portofoliu impresionant de proiecte.

La capitolul hidroizolatii terase, Milucon.ro nu are competitior. Asigura cele mai bine implementate terase verzi, la un pret mai mult decat accesibil, avand in vedere rezultatul final obtinut. Expertii creeaza terase impresionante, ce cresc semnificativ valoarea locuintelor.

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: [email protected]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.