Smart Key, Smart Transmitter 2.4, Smart Mic, Li-ion Power: cele mai cautate accesorii pentru aparate auditive

Ideea de a purta un aparat auditiv poate provoca panica in randul pacientilor, nevoiti sa se adapteze la un alt stil de viata. Din fericire, aceste echipamente medicale au evoluat, s-au dezvoltat si s-au transformat pentru a imbunatati experienta purtatorilor. Astazi, exista pe piata aparate auditive de ultima generatie.

Utilizarea zilnica a devenit mult mai facila prin gama de accesorii, care le face mai usor de controlat in orice tip de context. In seria celor mai cautate accesorii aparate auditive la ora actuala se inscriu: Smart Key, Smart Transmitter 2.4, Smart Mic si Smart Li-ion Power, cu o performanta garantata. Afla mai multe informatii!

Gama de accesorii Rexton, cele mai cautate echipamente medicale

Rexton este un nume de referinta in acest domeniu. Renumitul producator de echipamente medicale s-a impus ca un standard al calitatii in aceasta nisa de activitate. Rexton este interesat de inovatie, motiv pentru care a dezvoltat – de-a lungul timpului – aparate auditive si accesorii adiacente care au revolutionat piata de la momentul respectiv.

Vorbim despre produse de ultima generatie, ce au rolul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor. Acestea se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent care este tipul si gradul de pierdere a auzului si sunt concepute pentru a le usura purtarea zilnica, in cele mai optime conditii.

Lista accesoriilor SMART pe care merita sa le cumperi

Daca vrei sa cumperi accesorii pentru aparatul auditiv pe care il porti, iti recomandam sa te orientezi catre gama SMART a acestor produse. Astfel, vei avea aliati reali de partea ta, pentru o buna experienta zi de zi. Accesoriile iti vor conferi mobilitate, conectivitate, un plus semnificativ de confort si nu numai. Iata-le!

  1. Smart Key

Din categoria „remote controls”, cel mai cautat accesoriu este Smart Key, o telecomanda multifunctionala cu un aspect discret. Accesoriul de mici dimensiuni este portabil, usor de depozitat si de manipulat in orice conditii. Integreaza butoane de mari dimensiuni, ceea ce faciliteaza utilizarea de catre persoane varstnice.

  • Smart Transmitter 2.4

Acest dispozitiv este special conceput pentru a conecta aparatele auditive la TV, in mod direct. Avantajul imediat este plusul de confort. Transmiterea semnalului audio catre aparatul auditiv, prin tehnologia pe care o integreaza acest device, imbunatateste considerabil experienta fiecarui pacient. Merita sa-l ai!

  • Smart Mic

Un device smart este microfonul wireless, ce permite transmiterea la distanta a sunetelor, catre aparatele auditive ce inglobeaza tehnologia moderna MyCore. Acest microfon este compatibil atat cu aparatele auditive retroauriculare, cat si cu aparatele auditive intraauriculare. Poate fi utilizat ca si telecomanda.

  • Smart Li-ion Power

E posibil ca patru ore sa fie suficiente pentru a incarca 100% un aparat auditiv? Da! Si il poti folosi intreaga zi, pentru ca va functiona 24 de ore, cu ajutorul incarcatorului inteligent Smart Li-ion Power. Trebuie neaparat sa il ai, daca vrei sa te bucuri de mobilitate deplina, in orice moment. Este foarte cautat online!

Unde gasesti cele mai cautate accesorii aparate auditive?

Iti recomandam – fara dar si poate – Centrul de Protezare Auditiva Wesound.ro. Este locul unde vei intalni o echipa de experti orientata – in adevaratul sens al cuvantului – spre cele mai bune solutii pentru tine.

In functie de gradul de hipoacuzie, aparatul auditiv pe care il porti si stilul de viata, specialistii iti vor putea face recomandari pentru accesorii aparate auditive care ti se potrivesc. Wesound.ro are sedii in Bucuresti si in Campina.

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: [email protected]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.