Ambasadorul Mexicului în România, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit vizita Ambasadorului Mexicului în România, José Guillermo Ordorica Robles, la primărie, într-o întâlnire în care au fost discutate diverse oportunităţi de colaborare, dezvoltare economică, culturală şi înfrăţirea cu un oraş din Mexic.

Am primit, la finalul săptămâni trecute, vizita E.S. D-nul. José Guillermo Ordorica Robles, noul Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ambasadei Statelor Unite Mexicane în România, fiind prima vizită oficială a Excelenței Sale la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

În cadrul întrevederii am abordat subiecte precum oportunitățile de colaborare, dezvoltarea economică și culturală, oportunitatea înfrățirii municipiului Cluj-Napoca cu un oraș din Mexic, dar și promovarea reciprocă și crearea unei punți culturale și turistice care să aducă beneficii ambelor părți.

Pe durata vizitei la Primăria municipiului Cluj-Napoca, E.S. D-nul. José Guillermo Ordorica ROBLES a fost însoțit de soția sa și de domnul Martin Borrego, Consul al Ambasadei Mexicului, respectiv de dl. Vlad Danciu, Consul Onorific al Mexicului la Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.