Amenzi de 10.000 de lei pentru taximetriştii prinşi că fumează sau ascultă manele

Inspectorii primăriilor din Cluj-Napoca au efectuat, în ultima lună, mai multe controale printre taximetrişti şi au aplicat amenzi de 10.000 celor care fumeaza, vorbesc la telefon sau ascultă manele. Şoferii care ua încălcat etica profesională sau ales cu sancţiuni.

„Aceste amenzi s-au dat fie pentru nerespectarea locurilor de staţionare în standuri, fie pentru lipsa curăţeniei în autovehicule sau reclamaţii privind muzica prea tare sau tipul de muzică. Au fost amendaţi şi pentru situaţii în care taximetriştii sunt surprinşi fumând în timp ce conduc, spre nemulţumirea clienţilor”, a explicat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

În ultima vreme au apărut tot mai multe plângeri din partea clienţilor care obişnuiesc să circule mai des cu taxiul. Aceştia sunt nemulţumiţi că şoferii fumează în maşină, ascultă manele sau vorbesc la telefon, fapte care nu sunt în conformitate cu prevederile legale. În replică, taximetriştii susţin că respectă regulile şi că de fapt clienţii sunt cei care fumează.

Autorităţile recomandă clienţilor nemulţumiţi să depună plângeri la sediul primăriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.