Arhiepiscopia Clujului donează 255.000 lei pentru victimele din #Colectiv!

Arhiepiscopia Clujului anunţă că va dona suma de 255.000 de lei pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, banii fiind strânşi în urma „Chemării la faptă bună” adresată credincioşilor de Mitropolitul Andrei.

colectiv

Potrivit unui comunicat, în bisericile şi mănăstirile Eparhiei, precum şi la Catedrala Mitropolitană a fost organizată o colectă în sprijinul victimelor incendiului din Clubul Colectiv din Bucureşti.

„Colecta se cifrează la suma totală de 255.000 lei. Banii vor fi trimişi direct familiilor celor răniţi care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informaţiilor şi a datelor personale obţinute din partea Ministerului Sănătăţii”, se arată în comunicatul Mitropoliei Clujului.

De asemenea, pe această cale Mitropolitul Clujului le-a mulţumit enoriaşilor, precum şi preoţilor şi protopopilor pentru acest ajutor pe care l-au adus tuturor celor afectaţi de tragedia de la ‘Colectiv’.

„Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflaţi în suferinţă, dar şi pentru odihna sufletelor şi pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie”
, se mai arată în comunicatul Biroului de presă al Arhiepiscopiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.