Amenzi de peste 30.000 lei date în 24 de ore pentru nepurtarea măștii și nerespectarea măsurilor anti-COVID! Polițiștii au descins la VIVO

Polițiștii clujeni au descins sâmbătă la centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca pentru a-i verifica pe clujenii care poartă mască de protecție și respectă măsurile de protecție împotriva COVID-19.

În urma activităților desfășurate pe raza județului, au fost verificate 113 societăți comerciale, circa 160 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate peste 1640 de persoane.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună jandarmi și polițiști locali acționează în sistem integrat, intensificând activitățile de verificare a modului în care se respecta prevederile legale impuse în acest context.

În urma actiunilor, pentru abaterile constatate au fost aplicate 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.900 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.