Amenzi de peste 50.000 lei aplicate de Poliția Locală Florești primele 4 luni din 2015

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Comunei Floresti au inițiat, de la începutul anului 2015 până în prezent, acțiuni de control pe toate domeniile de activitate ale serviciului.

calea floresti cluj

Inspectorii Compartimentului „Protecția Mediului” au verificat întreținerea și curățenia spațiilor verzi, existența contractelor de salubritate, efectuarea acțiunilor de deratizare împotriva rozătoarelor și au identificat proprietarii de terenuri, care au fost somați să igienizeze și să îngrădească terenurile pe care s-au depozitat necontrolat deșeuri. Compartimentul „Activități Comerciale” a verificat și existența acordurilor de funcționare și a altor documente care confirmă funcționarea în legalitate a agenților economici. Inspectorii responsabili cu disciplina în construcții au inițiat controale privind modul de organizare al șantierelor și afisajul pe raza localității.

Agentii de circulație au sancționat conducătorii auto care au parcat neregulamentar pe domeniul public, iar polițiștii de la „Ordine și Liniște Publică” își exercită în permanență atribuțiile de păstrare a liniștii publice.

Până în prezent, în anul 2015 Serviciul „Poliţia Locală” Florești a aplicat sancțiuni în valoare de 53.000 lei pentru nerespectarea obligațiilor sus-menționate, prevăzute de legislația în vigoare.

Serviciul Poliției Locale Florești este în permanență la dispoziția cetățenilor și poate fi apelat non stop la numărul de telefon 0727-809866, echipajul Poliției Locale Florești.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.