INCREDIBIL – Clujeancă amendată de Poliția Locală Florești pentru că s-a plâns de lipsa de comunicare a primăriei lui Șulea!

În plină pandemie de coronavirus, actualul primar al comunei Florești, Horia Șulea, nu suportă criticile pe rețelele sociale, chiar dacă ele sunt justificate. O clujeancă a simțit pe propria piele noul regim instaurat de Șulea, după ce a încasat o amendă de la Poliția Locală Florești pentru o postare pe rețelele de socializare în care îl critică pe edil și administrația locală din cea mai mare comună din România.

Femeia a fost amendată cu 1.000 de lei pentru o postare făcută pe Facebook despre lipsa de implicare a primarului Horia Șulea și a administrației sale în lupta cu coronavirusul.

În postarea sa, femeia arată că Primăria Florești nu a anunțat la timp informări privind starea de urgență, dar nici informații de interes public, hotărâte de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Florești, cu privire la măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, luate de autoritățile locale.

„Când ai curajul să arăți disfuncționalități din administrația publică, ești sancționat…Astfel de practici trebuie să înceteze!!! Pentru ce am primit amenda?! Pentru că am postat în 25 martie 2020 pe profilul personal, criticând modul în care cetățenii din comuna Florești județ Cluj sunt informați pe site Primărie în timpul STĂRII DE URGENȚĂ. Pentru ca pe site-ul primăriei nu au fost postate anunțuri despre obligațiile din ordonanță, între 18 și 25 martie 2020. Pentru că nu a fost postată Hotărârea CLSU prin care locurile de joacă erau închise publicului. Pentru că până în data de 25 martie 2020 pe site primăriei nu era postat un anunț cu un număr de telefon alocat, la care sa putem anunța cazuri de vecini peste 65 ani care au nevoie de ajutor”, a scris pe rețelele de socializare floreștianca amendată.

Postarea pentru care a primit amenda

Iar procesul verbal primit:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.