Ana Gheorghe-Milea, singura elevă cu media 10 la BAC 2015 din județul Cluj, premiată de Emil Boc!

Consiliul Local a aprobat, în şedinţa ordinară de joi, un proiect de hotărâre prin care Ana Gheorghe-Milea, singura elevă din judeţul Cluj care a obţinut media 10 la BAC, va primi 1.000 de lei. Aceeaşi sumă o vor încasa şi profesorii care s-au ocupat de pregătirea ei.

ana gheorghe milea

Ana Gheorghe-Milea a absolvit Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, iar eforturile ei vor fi răsplătite de către municipalitate, care îi va acorda un premiu de 1.000 de lei. În acelaşi timp, o sumă identică o vor primi şi profesorii de limba română, Monica Columban, de matematică, Adrian Magdaş, şi de biologie, Cristina Miclea, cei care s-au ocupat de pregătirea elevei care a trecut cu notă maximă examenul de bacalaureat.

Alocarea acestor sume de la bugetul local a fost aprobată de către consilierii locali în şedinţa de joi şi, cel mai probabil, plicul cu bani şi buchetul de flori vor fi dăruite elevei clujence de către primarul Emil Boc, în cadrul unei ceremonii speciale.

În 2014 au existat şapte elevi din Cluj-Napoca ce au terminat cu media 10 examenul de BAC, aceştia primind tot câte 1.000 de lei din partea Primăriei.

Clujul a fost judeţul cu cea mai mare promovabilitate din ţară la examenul de Bacalaureat, 82,18%, însă o singură elevă a reuşit să obţină nota 10 la toate probele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.