Ana-Maria Prodan riscă să devină persona-non-grata în Cluj!

Liviu Alexa a lansat o nouă iniţiativă la Cluj. Zilele acestea el a adunat 2012 semnături de la clujeni pentru a o declara pe Ana-Maria Prodan persona non grata. „Consiliul Local trebuie să țină cont de aceste semnaturi și să promoveze o inițiativă prin care să ia act de dorința clujenilor. Clujul nu e preşul cu care sa îşi şteargă șlapii Anamaria Prodan.”

După memoriul depus în urmă cu două săptămâni de către Liviu Alexa, în atenţia Consiliului Local Cluj, prin intermediul căruia cerea constatarea anumitor nereguli cu privire la contractul dintre Walter şi CL, memoriu retras ulterior, jurnalistul s-a postat săptămâna trecută cu o măsuţă, un banner şi o mapă în faţa Cofetăriei Carpaţi, de pe Bulevardul Eroilor. Scopul său a fost să reuşească să strângă 2000 de semnături pentru  a o putea declara pe Ana Maria Prodan o persona non grata în Cluj.

Astfel, în cursul a doar şase ore, Liviu Alexa a reuşit să strângă peste numărul de semnături necesare Consiliului Local să ia atitudine.

„Am strâns 2012 semnături. Ca să țină minte doamna Prodan ca, în 2012, Clujul nu o mai vrea pe aici. Consiliul Local trebuie să țină cont de aceste semnaturi și să promoveze o inițiativă prin care să ia act de dorința clujenilor. Clujul nu e preşul cu care sa îşi şteargă șlapii Anamaria Prodan”, a declarat Alexa.

De asemenea, el mai afirmat că el este fericit să observe cum comunitatea clujeană are atitudine şi îşi exercită dreptul de a nu fi de acord cu preşedinta executivă a Univerităţii Cluj. 

”N-a fost ușor să stau 6 ore în căldură, vânt și ploaie, dar am învățat multe. Am strâns mâinile a 2000 de clujeni care mi-au spus că se bucură că cineva ia atitudine impotriva jignirilor aduse de această femeie. Le mulțumesc din suflet pentru că mi-au fost alături. De la ei am învățat multe, dar mai ales faptul că suntem o comunitate”, a afirmat Liviu Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.